Webshop

Webshop

Går du med planer om at starten en webshop, så har du helt sikkert mange spørgsmål og ideer til det. Og der er også rigtig mange ting, som du skal tage stilling til, hvis du vil starte en online shop.
Hvert år starter der rigtige mange nye webshops i Danmark, men desværre er der også rigtig mange af dem, der lukker igen indenfor 1-2 år. Det er simpelthen for at de nye shopejere, ikke har gjort deres forarbejde grundigt nok. For der er mange ting, der skal være på plads, hvis du vil drive en webshop som rent faktisk giver overskud – Og det er vel det, der er meningen med det?

Webshop rådgivning

Hos Web Sites ApS kan vi hjælpe dig med stort set alle aspekter indenfor webshop rådgivning. For langt de fleste har slet ikke nogen ide om, hvad det kræves, at drive en rentabel online shop i dagens Danmark. Det er stadig en udbredt misforståelse, at man blot skal have lavet en webshop, smidt nogle varer derind, og så kommer succesen af sig selv. Men med alle de shops, der allerede eksisterer i dag, så kan du roligt forvente konkurrence, næsten uanset hvad du vil sælge. Så derfor skal du være indstillet på, at gøre det bedre end de andre, hvis du vil have succes.

Med vores mange års erfaring med webshop optimering, det at starte og drive en webshop, kan vi rådgive dig fra start til slut, hvis du vil starte en ny webshop. Så er du sikker på at komme godt fra start.

webshop

Webshop markedsføring

Et af de allervigtigste aspekter, hvis du vil have en god og veletableret webshop er, at du skal have besøgende ind på selve shoppen. For du kan have verdens bedste produkter til den bedste pris, men hvis ingen ved det, så sælger du alligevel ikke noget.

Den bedste måde at få besøg og trafik ind på en webshop er via søgemaskinerne, som feks Google. På Google er der primært 2 måde at få trafik, det ene er ved at rangerer naturligt i søgeresultaterne ved hjælp af SEO, og det andet er ved at bruge Google Adwords, som er de annoncer, der vises i søgeresultaterne.

Der er fordele og ulemper ved både SEO og Adwords, og du bør ikke satse ensidigt på den ene eller den anden metode, men derimod bruge begge dele. Dette skal selvfølgelig koordineres, når du samlet set får det bedste resultat ud af din online markedsføring.

Vi kan hjælpe dig med alle former for webshop markedsføring, så hvis du vil i gang med at få mere trafik ind på shoppen, så kontakt for en snak om mulighederne.

Webshop med integration til økonomisystem

Har du allerede et firma, og vil udbygge med en onlineshop, så har du sikkert også allerede et økonomisystem, som håndtere dine ordrer, lagerbeholdning, mv. Så er det oplagt at få lavet din webshop med integration til økonomisystemet. Det vil spare dig for en masse administration, idet du slipper for at skulle taste webshop ordrerne ind i økonomisystemet, slipper for at styre lagerbeholdning, og meget mere.
Det er efterhånden meget normalt at lave en integration mellem webshop og økonomisystemer, og det er noget der kan laves i langt de fleste systemer. Det koster selvfølgelig lidt ekstra at få det lavet, men det vil meget hurtigt kunne tjenes ind, da det mindsker administrationen meget.

Webshop opsætning

En af de helt grundlæggende ting, når du skal starte en ny online shop, er selvfølgelig at få lavet den optimale opsætning. Dette gælder både i forhold til søgemaskinerne, så webshoppen er SEO venlig, men også i forhold til selve webshop designet, så du gør det nemt for de besøgende at navigere rundt på shoppen, så de nemt kan finde produkterne, de leder efter.

Låst system eller open source

Der findes mange forskellige webshop systemer på markedet, og det kan være svært at vurdere, hvilke shopsystemer der er de bedste. Særligt hvis du aldrig har arbejdet ret meget med webshops før.
Som udgangspunkt skal du i første omgang finde ud af, om du vil bruge et af de danske webshopsystemer, som feks DanDomain webshop eller ScanNet webshop, eller om du vil bruge et open source webshop system.
Igen er der fordele og ulemper ved begge dele, så det vil altid være en vurdering, afhængig af dine krav og ønsker til funktionalitet, design, mm.
Du er altid velkommen til at kontakt os, hvis du er tvivl om hvilket webshop system du bør vælge, så kan vi rådgive dig, så du vælger det optimale for din forretning.

Tilbud på webshop

Som tidligere nævnt, kan vi hjælpe med alle aspekter indenfor webshops. Så hvis du står og skal have lavet en webshop, så kontakt os for yderligere dialog. Så leverer vi gerne et uforpligtende tilbud på din webshop opgave.

  Bliv ringet op
  Web Sites ApS er Google Partner

  Det siger kunderne

  Jeg er meget kritisk ift at få udført søgeoptimering, men Jakob fra Web Sites udfører arbejdet 100%. Så min varmest anbefaling til andre kunder

  -Johnny

  Efter Jakob overtog vores søgemaskineoptimering og Adwords, er vores ordre steget med over 200%, så vi er meget tilfredse

  -Peter

  Vi er meget tilfredse med SEO arbejdet hos Web Sites. Desuden rart at Jakob altid er til at få fat i på tlf, når vi har spørgsmål eller ændringer

  -Mette og Thomas

   Bliv ringet op
   Web Sites ApS er Google Partner

   Det siger kunderne

   Jeg er meget kritisk ift at få udført søgeoptimering, men Jakob fra Web Sites udfører arbejdet 100%. Så min varmest anbefaling til andre kunder

   -Johnny

   Efter Jakob overtog vores søgemaskineoptimering og Adwords, er vores ordre steget med over 200%, så vi er meget tilfredse

   -Peter

   Vi er meget tilfredse med SEO arbejdet hos Web Sites. Desuden rart at Jakob altid er til at få fat i på tlf, når vi har spørgsmål eller ændringer