Social Markedsføring

Social Markedsføring

Indenfor online markedsføring er det sociale aspekt blevet endnu vigtigere de sidste par år, og vil med sikkerhed få en stadig større værdi fremover.
Derfor er det vigtigt, at du og din virksomhed også sørger for at tænke på social markedsføring, når I sidder og vægter hvor markedsføringskronerne skal bruges.

Rigtig mange internet brugere i Danmark er også meget aktiv på diverse sociale medier, såsom Facebook, blogs, Google+, mv. Og der hvor brugerne befinder sig og er aktive, der har I mulighed for at gøre opmærksom på netop Jeres firma, produkter osv.

Engager kunder med Social Medie Marketing

Social medie marketing fungerer langt fra ligesom eksempelvis søgemaskineoptimering eller Google Adwords. På de sociale medier skal du i højere grad engagere din brugere og potentielle kunder, ved at kommunikere med dem, lave konkurrencer eller andre tiltag.
Når du engagerer dine brugere, skaber du nemlig relationer, og relationer er det, det drejer sig om på et socialt medie.

Social Media Markedsføring

Effektmåling af markedsføring på sociale medier

Som med alle andre former for online markedsføring, skal du selvfølgelig sørge for at måle effekten af dine markedsførings tiltag på sociale medier. For det er ikke alle virksomheder, som får lige meget ud af social markedsføring, og virker det ikke, skal det justeres til, så det får effekt.

Er du i tvivl om Jeres social media markedsføring virker, så rådgiver og hjælper vi gerne med Jeres sociale kampagner.

Brug sociale medier rigtigt

Det er også vigtigt, at I har de rette forventninger til, hvad sociale medier kan hjælpe Jeres markedsføring med. Det er sjældent direkte salg af produkter eller ydelser er det bedste at satse på, når du laver markedsføring på sociale medier. Det kan derimod være fantastisk til branding, lancering af og udbredning af kendskab til nye produkter.

Sociale medier og SEO

Sociale medier også en stadig større indflydelse på søgemaskineoptimering, og dermed Jeres rangering på Google. Så også her kan man påregne værdi, af at være tilstede på Facebook, Google+ og lignende. Faktisk er det sociale aspekt allerede en del af den måde vi laver linkbuilding på, samt indgår det fast når vi laver marketing strategier for vores kunder. Og bruges de sociale medier rigtigt, akn det skabe en kæmpe værdi både i forhold til SEO, men også som salgs- og branding kanal.

Få hjælp til social markedsføring

Hvis I har brug for hjælp til social markedsføring, uanset om det er Facebook firmaside, opsætte en firma blog eller noget helt andet, så kontakt os for at få en indledende snak om Jeres ønsker og behov. Så kan vi helt sikkert hjælpe Jer med social markedsføring, som skaber værdi for Jeres virksomhed.

© 2019 copyright Web-Sites ApS