SEO

Kontakt os i dag, så starter vi med at lave en gratis og uforpligtende SEO analyse.

Mere om SEO

SEO er forkortelsen for det engelske udtryk Search Engine Optimization, og dækker over de ting, vi gør for at optimere en hjemmeside eller webshop til søgemaskinerne. På dansk oversætter vi SEO til søgemaskineoptimering.

SEO består af en lang række mere og mindre komplekse optimerings tiltag, som i sidste ende skal få en given hjemmeside til at rangere bedre på søgemaskiner som Google. Da langt de fleste i dag aktivt bruger søgemaskiner, til at finde nye samarbejdspartnere, leverandører og butikker, betyder det også, at det er nærmest uundværligt at arbejde med denne form for online markedsføring.

SEO Optimering

Når vi arbejder med SEO optimering, er det en lang række faktorer, der skal arbejdes med.
For det første er der en masse interne ting, der skal være i orden, for at hjemmesiden er ordentligt SEO optimeret. For blot at nævne nogle af dem er det:

 • Title tag
 • Meta-description
 • Brødtekster
 • Interne links
 • Menu struktur

For det andet skal der også arbejdes aktivt med ekstern linkbuilding. Linkbuilding går kort og godt ud på, at skaffe links fra andre relevante hjemmesider, over til din hjemmeside. Selvom det måske lyder simpelt, så er det bestemt ikke så let. Der er meget stor forskel på linkbuilding, så derfor gør vi bla det, at vi hver måned rapporterer dine aktuelle placeringer. Så du hele tiden kan følge med i fremskridtet i SEO arbejdet.

SEO

Der er som sagt mange flere ting, der skal optimeres, men det vil være forskelligt fra kunde til kunde. Der er ingen hjemmesider der er ens, så derfor skræddersyer vi alle SEO løsninger individuelt til dig som kunde. Så du altid får den mest optimale løsning.

Google SEO

I Danmark er det i høj grad Google, som SEO løsningerne skal målrettes mod. Reelt set kunne vi lige så godt kalde det Google SEO optimering, da Google står for langt den største andel af søgninger på søgemaskinerne. Så det er naturligvis her, at der er flest potentielle kunder at hente, så derfor holder vi primært fokus på Google i vores SEO arbejde.

Hjemmeside SEO

Grundlæggende set, er der ikke den store forskel på at lave SEO på hjemmesider eller webshops. De 2 største forskelle er normalt, at der er lidt færre søgeord på en alm hjemmeside, samt at det er andre ting, der skal opsættes mål på, når vi rapportere konverteringer.
Men bortset fra det, så er det stadig de samme ting, der skal gøres for at SEO optimere en hjemmeside. Hele hjemmesiden skal stadig gås igennem fra en ende af, og der skal søgemaskineoptimeres på en masse parametre, for i sidste ende, at få en optimal hjemmeside, som er klar til at tage kampen op mod konkurrenterne på nettet.

Webshop SEO

Har du en webshop, er det simpelthen nødvendigt at arbejde med SEO. Når man sælger varer online via en webshop, så vil størstedelen af kunderne komme fra søgemaskinerne, særligt Google. Og selvom man sagtens kan bruge f.eks. Google Adwords til at få kunder ind på shoppen, så bør du mindst brug samme budget på SEO optimering af din webshop. Det er en lidt længerevarende proces, inden investeringen giver positivt afkast, men på lang sigt er det langt mere rentabelt at investere i SEO.

SEO Priser

Et af de første spørgsmål fra nye kunder, er stort set altid: ”Hvad koster SEO” eller ”Hvordan er Jeres SEO priser”. Og egentlig er det forståeligt nok, at der er så mange, der spørger om det, som noget af det første.
Problemet er bare, at det er umuligt at give en pris, inden man ved, hvad der skal gives pris på. ALLE hjemmesider / webshops er forskellige, og derfor er det også forskelligt, hvad der skal gøres rent SEO optimeringsmæssigt. Så inden vi kan give en pris på SEO, skal vi snakke med dig som kunde, og høre lidt om, hvad Jeres ønsker er, hvad I forventer, om I har specifikke søgeord I gerne vil findes bedre på, osv.

Få et SEO Tilbud

Få et SEO Tilbud

Men fortvivl ikke, ring på tlf 31701591 eller skriv til os på info@web-sites.dk, så tager vi en snak om, hvad I har behov for, og ud fra det give vi et uforpligtende SEO tilbud, som er skræddersyet efter Jeres behov.

  Bliv ringet op
  Web Sites ApS er Google Partner

  Det siger kunderne

  Jeg er meget kritisk ift at få udført søgeoptimering, men Jakob fra Web Sites udfører arbejdet 100%. Så min varmest anbefaling til andre kunder

  -Johnny

  Efter Jakob overtog vores søgemaskineoptimering og Adwords, er vores ordre steget med over 200%, så vi er meget tilfredse

  -Peter

  Vi er meget tilfredse med SEO arbejdet hos Web Sites. Desuden rart at Jakob altid er til at få fat i på tlf, når vi har spørgsmål eller ændringer

  -Mette og Thomas

   Bliv ringet op
   Web Sites ApS er Google Partner

   Det siger kunderne

   Jeg er meget kritisk ift at få udført søgeoptimering, men Jakob fra Web Sites udfører arbejdet 100%. Så min varmest anbefaling til andre kunder

   -Johnny

   Efter Jakob overtog vores søgemaskineoptimering og Adwords, er vores ordre steget med over 200%, så vi er meget tilfredse

   -Peter

   Vi er meget tilfredse med SEO arbejdet hos Web Sites. Desuden rart at Jakob altid er til at få fat i på tlf, når vi har spørgsmål eller ændringer