Webshop Analyse

Webshop Analyse

Når vi laver analyser for kunder, er det som oftest webshop analyser, der drejer sig om. Det er der 2 gode grunde til:
For det første er en webshop en decideret butik, hvilket betyder, at hvis der ikke sælges nok på shoppen, så kan man lige så godt lukke den. Derfor er langt de fleste webshop ejere også meget opmærksom på SEO, og ofte på udkig efter, hvad der kan forbedres på webshoppen.
For det andet er der på stort set alle webshops, problemer med bla duplicate content. Da en webshop ofte indeholder rigtig mange varer, vil der også være rigtig mange sider, og dermed større risiko for at skabe programmeringsmæssige problemer.

Duplicate Content på Webshop

Duplicate Content er et udbredt problem på webshops, og som tidligere nævnt hænger det blandt andet sammen med, at der er mange varer og sider på en webshop. Men en af de store syndere er også alle de mange sorteringsmuligheder, der typisk er på en webshop. Det er meget normalt, at man f.eks. kan sortere vare listerne efter flere forskellige parametre som: pris, på lager, nyeste varer, mm.

Hvad indeholder en webshop analyse

Dette var blot et enkelt eksempel på, hvad der kan skabe duplicate content på en webshop. Men nu er det selvfølgelig ikke kun det, vi tester, når vi laver en webshop analyse. Der er rigtig mange ting vi tester og gennemgår, herunder kan du se et udpluk af dem:

  • Indeksering
  • Meta information
  • Programmeringsmæssige fejl
  • Duplicate content
  • Navigation
  • Tekster
  • Billeder
  • Konverterings evne

webshop analyse

Få flere kunder på webshoppen

Så hvis du godt kunne tænke dig at få flere relevante kunder på din webshop, men du ikke rigtig ved, hvor du skal sætte ind for at optimere din webshop, så bestil en webshop SEO analyse. Med den i hånden, har du en komplet tjekliste for, hvad du skal gøre for at øge din webshops synlighed på nettet.
Om du så selv vil lave søgemaskineoptimeringen, eller du vil hyre et eksternt SEO firma til det, er fuldstændig op til dig. Vi leverer webshop analysen til dig, så du kan videregiver informationerne til webbureauet, programmøren, eller hvem der ellers skal lave tingene.

Få tilbud på webshop analyse

Hvis du ønsker det, laver vi selvfølgelig også gerne efterfølgende et uforpligtende tilbud på selve SEO opgaven, eller blot bistå med rådgivning til programmører mv.

Kontakt os i dag på tlf 31701591 eller info@web-sites.dk, for et godt tilbud på en webshop analyse, der kan hjælpe din webshop op i toppen af søgemaskinerne.

© 2019 copyright Web-Sites ApS