Hjemmeside Analyse

Hjemmeside Analyse

Hvis du har en firma hjemmeside, så er det naturligvis vigtigt, at den rent faktisk er en effektiv salgskanal. Hvis du vil øge din hjemmesides effektivitet og potentiale, kan du hos os få lavet en hjemmeside analyse, hvor vi kigger på alle de ting, der kan forbedres, så du får det optimale ud af hjemmesiden.

Får du ikke nok besøg på hjemmesiden?

Et af de vigtigste parametre du kigger på, er sikkert hvor mange der besøger hjemmesiden. For i sidste ende hænger det også sammen med, hvor mange der så kontakter Jer, fordi de har fundet Jeres firma på nettet.

Hvis du ikke synes, at I får nok potentielle kunder ind på Jeres hjemmeside, så kan vi lave en hjemmeside analyse, hvor vi går en masse parametre igennem, for at se hvad der kan gøres bedre.
Den største og vigtigste kilde til trafik på hjemmesider, er uden sammenligning Google. Men hvis Jeres hjemmeside ikke er SEO optimeret ordentligt, så I ligger i toppen på Jeres vigtigste søgeord, så går I glip af en masse gratis trafik, og dermed også en masse nye kunder.

Hvad er en hjemmeside analyse

En hjemmeside analyse indeholder en lang række punkter, som vi tester og analysere, for til sidst at lave en rapport, som forklarer alle de ting, som ikke er optimale på Jeres firma hjemmeside.
Efter I har fået lavet en analyse hos os, kan I med andre ord gå i gang fra en ende af, med at forbedre hjemmesiden.

En hjemmeside analyse indeholder bla:

  • Test for duplicate content
  • Indeksering / evt. indekseringsproblemer
  • Målretning i forhold til søgeord
  • Analyse af meta data
  • Analyse af tekster
  • Analyse af interne links
  • Analyse af eksterne links

Tilbud på hjemmeside seo analyse

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad vi kan hjælpe Jer med i forbindelse med hjemmeside analyser, så kontakt os her, så vi kan få en snak om Jeres ønsker og behov.
Efterfølgende laver vi et uforpligtende tilbud på at lave en hjemmeside analyse til Jer.

© 2018 copyright Web-Sites ApS