Ny firma hjemmeside

Ny firma hjemmeside

Skal du have lavet en ny firma hjemmeside? Så start med at vælge det bedste med det samme.

Der er desværre stadig mange firmaer, der vælger den billige hjemmeside løsning. Og der er jo bestemt heller ikke noget galt med at vælge den billigste løsning, problemet er bare at det typisk bliver lige det modsatte, når vi taler om hjemmeside og/eller webshop.
For når du skal have laves en hjemmeside til virksomheden, så skulle det gerne være sådan, at den giver mere afkast end den koster. Om det så er via kunde leads, eller direkte salg(hvis det er en webshop), er for så vidt ligegyldigt.

Det skal ALDRIG være en udgift, at have en hjemmeside – Det skal være en investering i at få flere kunder!

Markedsføring af hjemmesiden

Der er en ting, der er altafgørende, når man har en hjemmeside, og det er markedsføringen af den. På Google er der primært 2 måder at gøre det på:

 • Søgemaskineoptimering
  Der er rigtig mange ting, der spiller ind, når en hjemmeside skal optimeres til søgemaskinerne. Men i bund og grund går det ud på at optimere hjemmesiden, så den kommer frem blandt de første, når der søges på relevante søgeord på søgemaskinerne. Alle disse besøgende/potentielle kunder er gratis at få ind, men det kræver at hjemmesiden er lavet ordentligt fra starten.
 • Adwords
  Adwords er de reklamer, der vises i toppen og i højre side af søgeresultaterne, når der laves en søgning på Google. Disse er betalte annoncer, som koster penge, når en bruger klikker på den pågældende annonce. Hvis de laves ordentligt, kan det være en rigtig god forretning at bruges Google Adwords.

Det du selvfølgelig skal gå efter, er at hjemmesiden fra start ikke genererer en masse fejl, som gør det mere eller mindre umuligt at ranke ordentlig i de alm søgeresultater. For det er som sagt gratis at få folk ind den vej, og det kan være afgørende for om din hjemmeside blot er endnu en udgift, eller om den rent faktisk giver positivt afkast.

firma hjemmeside

Billigste hjemmeside

Der hvor det typisk går galt for virksomheder, når de skal vælge hjemmeside leverandør, er at de kigger alt for ensidigt på prisen, og kun går efter den billigste. Og der er meget sjældent, at den billigste løsning også er den bedste og billigste løsning på længere sigt.
For hvis man ender ud i at have en hjemmeside, som ingen potentielle kunder kan finde, så er man nødt til at lægge penge i Adwords eller andre markedsføringstiltag. Og det koster ekstra penge, udover det man allerede har givet for hjemmesiden.
Så hvorfor ikke få websitet lavet rigtigt fra starten, så man får masser af disse gratis kunder ind?

Er den dyreste hjemmeside den bedste?

Nej og atter nej.
Der findes(desværre) også stadig masser af eksempler på hjemmesider og webshops, som har kostet flere hundrede tusinde kroner, og som reelt er håbløse i søgemaskinerne. Så bare fordi at tilbuddet på en ny firma hjemmeside er det dyreste, er det bestemt ikke ensbetydende med, at det også er det bedste.

Vores CMS/webshop er søgemaskineoptimeret

Sådan lyder det stort set fra alle sælgere, som er ude og snakke med firmaer, om at lave en ny hjemmeside til dem.

I bedste fald ved sælgerne bare ikke bedre, og siger blot det de er blevet instrueret i fra webbureauets side. I værste fald sidder de og lyver dig direkte op i ansigtet, for de ved godt, at det de sælger, ikke er ret godt i forhold til søgemaskinerne.
Sælgerne ved jo udmærket godt, at virksomheder i dag, er opmærksomme på at der er mange nye kunder at hente via søgemaskinerne. Så derfor ender det typisk med at de alle sammen har det bedste CMS eller webshop system på markedet, og at lige netop deres CMS nærmest giver automatiske topplaceringer på Google m.fl.
Men det er bare milevidt fra sandheden.
Vi har endnu ikke støt på et CMS eller webshop system, som ikke krævede kode eller opsætnings ændringer, for bare at være nogenlunde optimalt. Så lad være med at stole blindt på sælgerne, og få en neutral partner til at vurdere det for dig.

Hvordan vælger du så rigtigt

Du skal ALTID tale med en SEO ekspert inden du vælger hjemmeside løsning. For det betyder intet om hjemmesiden koster det dobbelte, hvis den så til gengæld kan skaffe 5 gange så mange kunder. Igen skal dit fokus være på, at din nye hjemmeside skal kunne give flest mulige salg eller kunde leads, og ikke kun vurdere tilbuddene du har indhentet ud fra prisen.

Men det er der ikke ret mange virksomhedsejere eller marketings ansvarlige, som kan vurdere det på forhånd. Så derfor – Snak med en som har styr på søgemaskineoptimering, og få hjælp til at vurdere hvilken ny hjemmeside løsning du skal vælge.

Få et tilbud her

Vi har hjulpet mange danske virksomheder med at få lavet en ny hjemmeside, og vi vil naturligvis også gerne hjælpe dig. Kontakt os i dag på hjemmeside@web-sites.dk eller tlf 31701591, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud på en ny firma hjemmeside til dig.

  Bliv ringet op
  Web Sites ApS er Google Partner

  Det siger kunderne

  Jeg er meget kritisk ift at få udført søgeoptimering, men Jakob fra Web Sites udfører arbejdet 100%. Så min varmest anbefaling til andre kunder

  -Johnny

  Efter Jakob overtog vores søgemaskineoptimering og Adwords, er vores ordre steget med over 200%, så vi er meget tilfredse

  -Peter

  Vi er meget tilfredse med SEO arbejdet hos Web Sites. Desuden rart at Jakob altid er til at få fat i på tlf, når vi har spørgsmål eller ændringer

  -Mette og Thomas

   Bliv ringet op
   Web Sites ApS er Google Partner

   Det siger kunderne

   Jeg er meget kritisk ift at få udført søgeoptimering, men Jakob fra Web Sites udfører arbejdet 100%. Så min varmest anbefaling til andre kunder

   -Johnny

   Efter Jakob overtog vores søgemaskineoptimering og Adwords, er vores ordre steget med over 200%, så vi er meget tilfredse

   -Peter

   Vi er meget tilfredse med SEO arbejdet hos Web Sites. Desuden rart at Jakob altid er til at få fat i på tlf, når vi har spørgsmål eller ændringer