Google Shopping feed optimering

Hvis du bruger Google Shopping, kan du med fordel få optimeret dit xml feed, så der vises de rigtige produkter og på den rigtige måde.

Hos Web Sites ApS har vi udviklet software, som kan optimere og ændre i dit Google Shopping feed(og det kan i øvrigt også bruges til andre feeds end lige Google Shopping). Kontakt os her, hvis du vil høre mere

Feed optimeringssystemet koster kun kr 600,- pr år. Og du kan bestille en gratis DEMO her, så du kan teste det inden du køber adgang.
Blot udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig.

  Hvorfor optimere XML feed

  Det kan feks være nødvendigt at tilføje eller ændre overskriften(som er selve produktnavnet), så den indeholder de optimale søgeord. Og dette er ikke altid hensigtsmæssigt at ændre på selve shoppen. I de tilfælde giver det god mening at optimere feed’et, så kvaliteten bliver bedre, og du får lige præcis de overskrifter, der er de bedste.
  Dette gælder selvfølgelig ikke kun for overskrifterne, men kan også være relevant for andre felter i feed.

  En anden feed optimerings mulighed kan være at du ikke ønsker at dit feed skal indeholde varer der koster mindre end feks 300 kr.
  Og i nogle tilfælde er det ikke muligt at ændre i selve feed’et på shoppen, men det kan vi også hjælpe med.

  Kontakt os

  Ring på tlf: 31 70 15 91, send en mail på feed@web-sites.dk eller kontakt os her, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan hjælpe med ift optimering af XML feeds til google Shopping, Pricerunner, Kelkoo og andre steder du bruger feeds..