Google Analytics

Har du brug for hjælp til Google Analytics ?

Hos Web Sites ApS er vi specialister i Google Analytics. Hos os kan du forvente at få hjælp til:

 • Optimal opsætning af målepunkter
 • Optimal opsætning af E-handels sporing
 • Tilpasning af Analytics kode
 • Analyse af dine Analytics data
 • Forslag til forbedringer
 • Ugentlig/månedlig rapportering
Få hjælp til Google Analytics

Kontakt os i dag, så kan vi hurtigt og nemt hjælpe dig med at få mere ud af Google Analytics.

Mere om Google Analytics

Et professionelt statisksystem er uundværligt, når du har en firma hjemmeside eller webshop. Google Analytics er langt det mest brugte statistiksystem verden over, og kan bruges på alle typer websites, uanset størrelse og formål.

Verdens bedste statistiksystem

Om Google Analytics er verdens bedste statistiksystem kan diskuteres til uendelighed. Uomtvisteligt er det dog, at det er det mest brugte, og det er der flere årsager til:

 • Pris
  En af de vigtigste årsager er prisen på Google Analytics, for det er nemlig fuldstændig gratis at bruge, både for private og erhverv.
 • Nem implementering
  Inden du kan begynder at måle trafik, ehandel og meget mere med Analytics, skal der indsættes en stump kode på hjemmesiden. Dette er også utrolig nemt, og kræver ikke større programmeringsmæssig indsigt.
  Faktisk er der efterhånden rigtig mange webshop og CMS systemer, hvor der er indbygget funktion til Google Analytics. I de tilfælde skal du blot indsætte dit Analytics ID nr, så bliver koden automatisk implementeret
 • Brugervenligt
  Google Analytics er desuden meget brugervenligt bygget op, så langt de fleste mennesker kan finde ud af at bruge det, eller i hvert fald de vigtigste funktioner. Hvis du vil arbejde med de mere avancerede funktioner i Analytics, kan det være, at du skal have lidt hjælp til at komme i gang.

Adwords og Analytics

Bruger du Google Adwords til at få kunder ind på din hjemmeside, så er Analytics lavet så de kan arbejde sammen. Du skal blot linke dem sammen, så importerer Analytics automatisk alle dine Adwords data direkte ind i statistiksystemet. Og så kan du se hvordan de kunder, der kommer fra Adwords, bevæger sig rundt på hjemmesiden, og om de når de målsætninger som du har. Det er bla disse data, som vi bruger når vi laver Adwords optimering.

Du kan også få importeret data den modsatte vej, så du direkte i Adwords kontoen kan se, om folk køber(hvis du har en webshop), eller f.eks. bestiller et katalog, udfylder en kontaktformular(hvis du har en alm. hjemmeside)

SEO og Analytics

Også når det drejer sig om søgemaskineoptimering, er Google Analytics et fantastisk redskab. For med alle de data vi kan trække ud af Analytics, er det meget nemmere at optimere efter de rigtige ting. F.eks nytter det jo ikke noget at lave SEO på nogle ord, som måske nok giver mange besøgende, men ingen konverteringer. Derimod er det meget bedre at optimere efter nogle søgeord og udtryk, som giver færre besøg, men i sidste ende giver flere kunder/konverteringer.

Og det er i bund og grund det, som Google Analytics kan hjælpe dig med. Nemlig at optimere efter de rigtige ting, så du opnår flere betalende kunder eller andre konverteringer, som er vigtige for din virksomhed.

Google Analytics kursus

Som sagt er Google Analytics forholdsvist nemt at arbejde med, så længe det primært er simple ting, du ønsker at måle.
Men hvis du aldrig har brugt statistiksystemet, eller du gerne vil sætte dig ind i nogle af de mere avancerede ting og funktioner, så kan vi sammensætte et Google Analytics kursus for dig. Dette kan enten foregå på Jeres firmaadresse, eller over tlf og teamviewer.

Hvad koster det

Lad os slå det fast, Google Analytics koster ikke noget, det er helt gratis for alle. Dvs der kommer ikke nogen årlige eller månedlige abonnementer, eller nogen opstartspris.
Men skal du have os(eller andre) til at hjælpe dig med at implementere og opsætte Analytics, så koster det en smule for den tid der bruges.

Brug for hjælp til Google Analytics

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med Google Analytics, så kontakt os gerne. Vi kan hjælpe alle typer firmaer med at udnytte Google Analytics optimalt, så du bedre kan måle din hjemmesides eller webshops effektivitet i forhold til at skaffe kunder, leads, salg og meget mere.

  Bliv ringet op
  Web Sites ApS er Google Partner

  Det siger kunderne

  Jeg er meget kritisk ift at få udført søgeoptimering, men Jakob fra Web Sites udfører arbejdet 100%. Så min varmest anbefaling til andre kunder

  -Johnny

  Efter Jakob overtog vores søgemaskineoptimering og Adwords, er vores ordre steget med over 200%, så vi er meget tilfredse

  -Peter

  Vi er meget tilfredse med SEO arbejdet hos Web Sites. Desuden rart at Jakob altid er til at få fat i på tlf, når vi har spørgsmål eller ændringer

  -Mette og Thomas

   Bliv ringet op
   Det siger kunderne

   Jeg er meget kritisk ift at få udført søgeoptimering, men Jakob fra Web Sites udfører arbejdet 100%. Så min varmest anbefaling til andre kunder

   -Johnny

   Efter Jakob overtog vores søgemaskineoptimering og Adwords, er vores ordre steget med over 200%, så vi er meget tilfredse

   -Peter

   Vi er meget tilfredse med SEO arbejdet hos Web Sites. Desuden rart at Jakob altid er til at få fat i på tlf, når vi har spørgsmål eller ændringer