CMS

CMS – Content Management System

Et CMS er et værktøj til indholdsstyring på en hjemmeside, webshop eller lignende. CMS er en forkortelse for det engelske udtryk Content Management System, og er kort sagt det program du bruger til at styre indholdet på din hjemmeside. Det vil sige, at når du skal oprette en ny side, oprette et nyt produkt eller andet, så logger du ind i dit CMS, og herinde kan du nemt og enkelt lave de ændringer eller tilføjelse du ønsker.
Stort set alle hjemmesider og webshops er i dag opbygget i et CMS, netop for at gøre det nemt for dig som kunde at opdatere og vedligeholde din hjemmesider.

CMS

Fordele ved CMS

Den helt store fordel ved CMS(Content management systemer), er at alle kan lære at arbejde med hjemmesider. Det kræver inden programmeringsevner eller anden teknisk indsigt, at bruge et CMS. Typisk fungerer det stort set som et tekstbehandlingsprogram såsom Word. Så når du først er logget ind, så finder du den side, som der skal rettes i, klikker på den, og så bliver alt indholdet vist, som hvis du så det i Word.

En anden stor fordel ved et CMS er, at det kan sørge for at hjemmesiden bliver mere SEO venlig, så Google og de andre søgemaskiner nemmere kan forstå indholdet, og du dermed kan få bedre placering i søgeresultaterne. Klik her for at læse mere om google optimering.
Desværre er det langt fra alle Content management systemer, der er lige godt opbygget til denne del. Men hvis du vælge det rigtige CMS, og sørger for at få det bygget korrekt op fra starten, så er du godt klædt på, at til at arbejde med søgemaskineoptimering.

Ulemper ved CMS

Der er primært 2 ulemper ved at bruge et CMS system, men det opvejer faktisk aldrig fordelene, og derfor anbefaler vi altid, at bruge et CMS, hvis du skal have en ny firma hjemmeside.

Den største ulempe, er faktisk en af de ting, som jeg også nævnte under fordele, nemlig i forhold til søgemaskinerne. Vi ser stadig systemer, som er programmeret så dårligt, at de nærmest kan gøre det umuligt at lave søgemaskineoptimering på hjemmesiden. Der er desværre stadig nogle webbureauer, som overhovedet ikke tænker i SEO, når de opbygger selve CMS systemet. I langt de fleste tilfælde kan problemerne løses efterfølgende, men det bedste er selvfølgelig helt at undgå problemerne fra starten.

Et CMS system kan desuden være en smule firkantet bygget op, så det er svært at lave præcis de designopbygninger som der ønskes. Men som regel kan det dog altid løses, når en god programmør kommer til.

Content Management System

Hvilket CMS skal du vælge

Der er som sådan ikke altid ét Content management system, som er det bedste. Det kommer helt an på, hvad du skal bruge det til, og hvad hjemmesiden skal have af funktioner.
Til mindre web sites(op til 100-200 sider), anbefaler vi som regel at bruge WordPress som hjemmeside system. WordPress er verdens mest brugte CMS, og startede egentlig som en blog platform. Men de sidste par år, er systemet blevet udviklet mere hen i mod at kunne bruges som alm hjemmeside CMS.

Der er mange andre gode(og dårlige) CMS systemer, du kan vælge imellem. Men vi anbefaler altid at bruge et såkaldt ”open-source” CMS. Der betyder kort sagt at systemet er gratis at bruge, så du ikke skal betale dyre licenser og lignende. En anden fordel ved at vælge open-source cms, er at du altid kan gå til et andet webbureau eller programmør, hvis du vil have foretaget design og opsætnings ændringer. Så du slipper for at være tvunget til at bruge den samme leverandør for altid.

Få et tilbud på CMS hjemmeside

Står du og skal bruge en nye firma hjemmeside, eller er du i tvivl om hvilket CMS, der er det bedste for Jer, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på opgaven.
Vi har mange års erfaring med diverse CMS systemer, så vi kan rådgive Jer bedst muligt, og give Jer det bedste tilbud.

Skrive en mail til cms@web-sites.dk eller ring på tlf 31 70 15 91 og få et uforpligtende tilbud på nyt CMS

  Bliv ringet op
  Web Sites ApS er Google Partner

  Det siger kunderne

  Jeg er meget kritisk ift at få udført søgeoptimering, men Jakob fra Web Sites udfører arbejdet 100%. Så min varmest anbefaling til andre kunder

  -Johnny

  Efter Jakob overtog vores søgemaskineoptimering og Adwords, er vores ordre steget med over 200%, så vi er meget tilfredse

  -Peter

  Vi er meget tilfredse med SEO arbejdet hos Web Sites. Desuden rart at Jakob altid er til at få fat i på tlf, når vi har spørgsmål eller ændringer

  -Mette og Thomas

   Bliv ringet op
   Det siger kunderne

   Jeg er meget kritisk ift at få udført søgeoptimering, men Jakob fra Web Sites udfører arbejdet 100%. Så min varmest anbefaling til andre kunder

   -Johnny

   Efter Jakob overtog vores søgemaskineoptimering og Adwords, er vores ordre steget med over 200%, så vi er meget tilfredse

   -Peter

   Vi er meget tilfredse med SEO arbejdet hos Web Sites. Desuden rart at Jakob altid er til at få fat i på tlf, når vi har spørgsmål eller ændringer